27 januari 2014

Publicerat: 2014-01-27 / 20:48:50 | Kategori:
Hej vänner!

Ligger i soffan med älskis Svea bredvid. Faktiskt ganska trött i både kroppen och skallen idag.. I lördags festade en del ur klassen och även om vi inte rev något ställe den här gången hänger det ändå kvar. Plus att Ulrika idag körde hård core OCH spinning med oss idag. Men det är gött och imorgon kör jag med Johan igen. :)

Idag lånade vi skolans bussar och åkte iväg till Flämslätt vid Lerdala/Skara för att träffa en 94 årig man. Och varför det skulle vara så speciellt att träffa en gammal man? Jo, han är en av de få som överlevde Auschwitz och idag fick vi lyssna till hans historia. Tänk när vi sitter och berättar för våra barnbarn att jag minsann fikade med en överlevare! :)

Överlevaren

Kardo och jag i lördags. 


Hjoko-helg

Publicerat: 2014-01-12 / 01:14:54 | Kategori: Allmänt
Hallåj vänner. 

Ligger ensam i min höga säng i Hjo med en spinnandes katt på sidan. Mysfaktorn är hög här i lägenheten. ;) 

Jag är alltså kvar i Hjo i helgen och umgås med mina fantastiska klasskamrater. Igår var dock Ida här så vi hade en välbehövlig tjejkväll med prat, film och morötter med dipp! Så skönt nu när vi bor nära varandra igen, att man bara kan ses när man känner för det. :) och så flyttar ju Julia till Skövde på måndag också, det blir AWESOME! 

Dagen idag då, vi (jag, Sofia, Tobias, Kardo, CJ, Oskar, disco- Fredrik & Johan) tog bussen till Skövde vid två och så gick vi direkt till Mikes (ett under att vi får komma in där, haha) där vi käkade köttbuffe, mumsigt! Sen tog vi en sväng på stan innan bion började. Vi såg "The Wolf off the Wall Street" och den var bra, sevärd! Sen gick vi till Bishop's och grabbarna tog en bira var innan vi tog bussen hem igen. :) jag fastande i soffan framför GG som vanligt. ;) 


Igår efter spinningen


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus