Mr. Grey

Publicerat: 2013-01-28 / 15:35:10 | Kategori:

Hallåj! Blev inget jobb idag. Legat i magsmärtor inatt också men nu börjar det kännas bättre. Femte dagen nu så borde lägga av NU tycker jag. Vill jobba resten av veckan nu när jag blivit bokad. :)

Nu ska jag återgå till mr. Christian Grey. Förstår verkligen varför Anastasia går med på hans villkor. ;) ni som inte läst boken, GÖR DET!


Min kalas helg

Publicerat: 2013-01-20 / 18:11:00 | Kategori: Allmänt
Hej! I fredags fyllde jag år, blev inringd till Näckrosen så startade dagen med jobb 8-16 sen direkt hem för kalas :) fick den nya iPaden av mamma och pappa, skal till den från Daniel och hans päron, sen massa pengar av dom och av alla andra. :D Tanken är att dom ska bli till dollar men jag behöver även nya löparskor och en jacka till det också så vi får se vad pengarna ska gå till :)
 
Igår kom Jonna, Ida och Julia hit till mig så festade vi loss ordentligt. HAHA!!! Vi kom tillslut till Kristinehamn och The Pub, innan vi drog vidare till Bells och shottade och dansade till stängning. Här kommer lite bilder :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack tjejer för en toppen kväll! Älskar er ♥
 

15e januari 2013 - GG

Publicerat: 2013-01-15 / 14:26:35 | Kategori: Allmänt
Eeey!
 
Ligger i sängen och kollar på Gossip Girl och väntar på att det ska bli boxningsdags. Känner av halsen lite men får ta det lugnt och är det värre imorgon LOVAR jag att sluta träna tills det släppt. Vill ju inte vara sjuk till helgen då jag fyller år. Kalas på fredag och utgång med riktigt härliga tjejor på lördag :) Längtar så!!! Ska ju även få festa med Pottis-Jonna :)
 
 
 
 
XO XO ;)

8e januari 2013

Publicerat: 2013-01-08 / 20:41:28 | Kategori: Allmänt
Hallåj! Allt bra med er hoppas jag. :) Med mig är det helt okej, ganska trött efter boxningen. Sitter just nu i soffan och kollat på lite avsnitt av Gossip Girl medan jag väntar på att klockan ska bli 21 för då är det Inkognito. Tycket det var helt okej. Men vet ni vad? Tycker han Richard Ulfsäter är ganska het faktiskt. Inte Joel Kinnaman-het, men het! Han spelar även polisen Patrik i Fjällbackamorden som är imorgon. Fan vad bra svenska serier det går på tv nu :D 
 
Nu ska jag kika runt på nätet innan jag ska krypa ner i sängen och som sagt kolla på Inkognito innan jag sussar. Imorgon är jag inringd några timmar till Otterbäcken, sen får det nog fasen bli matte! :P
 
Till vänster är Richard Ulfsäter
 

2013 ska jag

Publicerat: 2013-01-03 / 21:27:56 | Kategori: Allmänt
Då var det ett nytt år igen då. Tycker att 2012 gick väldigt fort. :O
 
2013 ska jag:
 
* Fortsätta med boxningen och löpning. Kommer även lägga till gym snart (min rygg ska bara orka mer) jag ska bli riktigt fit och få den fysiken jag alltid velat ha :)
 
* Bli klar med matematik b
 
* Bara äta onyttigt EN dag i veckan istället för sex dagar i veckan. Finns ju såklart undantag ;)
 
* Försöka bli snällare mot mig själv. Blir jag det kommer jag säkert bli snällare mot alla ;) har en tickande bomb i mig som exploderar ibland. :(
 
* Ha ett kul år. INGET sorgligt ska få hända mig och mina kära, inga fler dödsfall, hjärtinfarter, blödande magsår eller krossade ryggrader. SNÄLLA!!!
 
* Ha det AWESOME i NEW YORK med älskade Emma.
 
* HEMLIGT ;)
 

Har du några nyårslöften? Hoppas att 2013 blir ett bra år för alla. ♥
 
 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus