Jag saknar dig, jag älskar dig!

Publicerat: 2013-12-20 / 22:10:25 | Kategori: Min sorg
Det var ett tag sedan jag fick säga att jag nu gått på jullov. Känner mig både gammal och ung. Och nu när jag är hemma i mitt rum hos mamma och pappa igen för julfirande så kommer den där klumpen i magen igen. Den där jobbiga ångesten. Den där tröttheten. Tomheten. Saknaden efter min syster. Jag saknar henne! Jag saknar henne som fan och jag skulle, som jag sagt förr, göra vad som helst för att få tillbaka henne.
 
Jag funderar ofta på den där frågan, ordet med sex bokstäver och ett frågetecken efter- VARÖR? Varför blev det som det blev? 
 
Jag mår fruktansvärt dåligt över hur jag var den sista dagen jag hade med Malin. Jag hade bihålsinflammation och hade jobbat innan vi åkte för att handla julklappar, det var då den 13 december och min syster levde fortfarande. Jag var kort och tvär. Sur över att jag inte hittat några julklappar som vanligt.
- Mamma ville att vi skulle åka vägen över Karlskoga och hälsa på Emma på hemvägen. Malin ville inte riktigt det och jag blev sur. Jag minns det så väl hur sur jag var. Jag satte mig i baksätet och var tyst hela vägen mellan Örebro och Karsloga. Vi var där en stund och min surhet gick över. Vi åkte hem och jag somnade i baksätet.
- Tänk om jag varit vaken, gått ut och kramat henne hej då. Bett om ursäkt över att jag varit på dåligt humör. Där i bilen var sista gången jag såg henne. Vi brukade smsa mycket med varandra men något fick mig upptagen på kvällen och jag skickade aldrig iväg något sms.
- Dagen efter, alltså den 14 december hittar min mamma Malin död hemma i sin lägenhet och det var där våra liv förändrades för alltid. 
 
Sanningen är att det är jobbigare än jag visar utåt. Det har varit tufft och det är forfartarande tufft för mig. Det kommer antagligen aldrig att gå över, men jag skulle vilja att det blev lättare. Förstår ni vad jag menar? Att det liksom ska bli lättare att leva med allting. Att jag ska få ett lugn inom mig. Jag känner inte det där lugnet. Det är upp och ner varje dag för mig. Jag är som två olika människor och jag förstår att det måste vara jobbigt för dom som umgås med mig.
 

 
Jag hade antagligen inte skrivit det här om jag kommit iväg på en lång springtur tigidare ikväll. Det är det enda som rensar mina tankar och får kroppen att kännas lättare. För just nu är jag trött. Jag är så fruktansvärt trött. Trött på att vara tung, ha ångest över att jag inte tränar, att jag ätit för mycket och att jag inte ska räcka till och inte göra rätt.
 

Kommentarer
Jonna | 2013-12-21 / 18:33:13 |

Malin visste hur mycket du älskade henne och att du inte va sur på henne. Syskon vet hur mycket man är älskad av sina syskon även fast det varje dag inte sägs. Malin visste hur mycket du älskade henne, och hur mycket du fortfarande älskar henne. Malin kommer alltid att finnas hos oss alla som våran underbara ängel! Vi bär med oss Malin vart vi än är och ler åt våra underbara stunder med henne.
Det finns inget värre än att förlora sin syster, sin dotter. Det kommer aldrig bli lätt men förhoppningsvis aldrig så svårt som det är nu och varit. Vi kommer alltid bära med oss av himlens underbara änglar i våra minnen 💕 lev ditt liv som du vill leva det, det tror jag Malin skulle vilja. All styrka till dig och din underbara familj som gått igenom allt för mycket tillsammans.

Nathalie | 2013-12-23 / 05:55:46 |

<3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus