Till dig

Publicerat: 2013-04-30 / 23:42:18 | Kategori: Min sorg

Jag känner mig rätt ensam, olycklig och ledsen. Som att jag är ensam i hela världen. Att jag inte har någon. Någon att prata med, dela sorg och glädje. Jag vet inte vem den personen skulle vara? Just nu är träning den personen för mig. Men jag vill ha en av kött och blod med värme som kan krama mig när jag är ledsen, skratta med mig när jag är glad.

Jag antar att jag saknar något.. Känner tomhet.

Jag saknar Malin varje dag. Och varje dag blir bara tyngre. Jag trodde dagarna skulle bli lättare. Att det skulle bli lättare att andas ju längre tiden gick, men min luft börjar ta slut.. Tårarna rinner och ilskan och ångesten äter upp mig.

Jag måste vara stark. Jag måste. Men till vilken anledning? Vem ska jag vara stark för? Vad ska jag kämpa för?

Jag antar att jag vill ha en bra dag igen. Utan besvikelse, ångest, oro, tårar och ensamhet.

Jag vill så gärna ha tillbaka dig min älskade.

/ din lilla syster


22e april 2013

Publicerat: 2013-04-22 / 19:02:35 | Kategori: Allmänt
Hej!
 
Jag har lite svårt att komma vidare med bloggen när jag skrev ett sådant inlägg jag skrev sist. Jag befinner mig på samma plats som när jag postade det inlägget.. Jag fick en klok kommentar från en tjej, att vi kanske inte sörjer för att vi vill vara starka. Och när jag tänker efter så är det kanske så.
 
Men nu vill jag lämna det ämnet. Även fast tårarna är nära för jämnan nu för tiden och att Malin är i mina tankar mer än någonsin så sätter vi punkt där. Tills nästa gång jag känner för att skriva av mig.
 
Annars då? Hur leker livet? Förra veckan började jag på ICA och förut ringde dom och ville jag skulle jobba lite i veckan nu då många är sjuka. Precis som jag :( men jag har vilat idag och imorgon är det bara att proppa i sig alvedon och ha fickan full med halstabletter och nässpray.
 
Jag trodde aldrig att jag skulle trivas på ICA och tycka det var roligt men jag tycker, än så länge, att det är hur kul som helst! Man får träffa nya människor och prata "lagom mycket". :) Kanske precis vad jag behöver? Hur som haver ska jag jobba där i sommar och även lite strödagar. Jag hoppas ni blir sjuka så jag får jobba extra mycket ;) mohaha!
 
Nu ska jag återgå till ryggläge med massa näsdukar, datorn på magen och de allra sista avsnitten av One Tree Hill. Håll tummarna för att jag blir FRISK över natten.
 

Tankar, oro, ångest

Publicerat: 2013-04-06 / 22:23:47 | Kategori: Allmänt
Jag tror inte att ni som inte upplevt det vi går igenom vet vad vi pratar om. Eller jag vet det. En tid efter att Malin dog gick jag till en kurator för att prata men jag kände redan efter första gången att varför ska jag sitta här och gråta när hon inte förstår hur det känns? Hon kan inte veta vad jag går igenom och vad jag känner.. Och så känner jag än idag. Jag blir faktiskt lite förbannad över att folk säger "jag vet hur det känns" för det kan ingen annan än vi alla som någon gång mist någon vi älskade så mycket, det är bara vi som har en ängel i himlen som vet hur smärtan värker, varje dag och varje kväll.
 
Visst, jag har bättre dagar men oftast på kvällarna när jag ligger i sängen och allt är mörkt och tyst så kommer det krypandes igen. Alla frågor, all smärta och all ångest. Varför? Varför hände det oss? Varför vår familj? Vi hade tillräckligt med smärta över Malins sjukdom och ingen annan förtjänade lycka så som Malin. Jag önskar hon kunde fått ett glatt och lyckligt liv som skulle vara i mer än 25 år. Utan en sjukdom som dom flesta av oss inte förstår, som vissa aldrig kommer att förstå.
 
Förra veckan åkte jag bil själv till Mariestad och hela vägen in spelade jag låtarna som spelades och sjöngs på Malins begravning. Varför plågar jag mig med detta? Varför har jag inte tillåtit mig att sörja? Varför låter jag mig inte gråta? Så fort tårarna kommer torkar jag bort dom och tar lite ny concealer under ögonen och ny macara på ögonfransara.. Är jag så jävla svag? Så in i helvetes feg att jag inte törs förstå att min syster faktiskt är död?
 

1a april 2013

Publicerat: 2013-04-01 / 21:39:29 | Kategori: Allmänt
Hej Bloggen.
 
Nu var det länge sedan jag kikade in och skrev någonting vettigt här. Jag bestämde mig på nyår att 2013 skulle bli ett festligt och roligt år och hittils har det varit det tycker jag. Hemmafest, tjejkvällar, mys, träning m.m. m.m. Försökt hjälpa Julia med bageriet och sådär och imorgon öppnar det. :) Så spännande!!! Ska hjälpa henne lite imorgon också. Skit kul att vara bagare ju. Haha!
 
På onsdag till torsdag åker jag och Emma till Ullared med våra mammor♥ och på fredag eftermiddag åker jag med Emma till Karlskoga för på lördag ska vi jobba på Högskoleprovet. Sen har jag bokat Daniel resten av helgen för nu känns det som  vi inte hunnit ha någon egentid på flera veckor. :P
 
Ni alla får ha det underbart tills vi hörs nästa gång. Njut av vädret för jag tror att våren är påväg på riktigt♥
 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus