15e mars 2012

Publicerat: 2012-03-15 / 11:00:25 | Kategori: Allmänt

Hej, igår var det tre månader sedan. Kan ni förstå att jag levt tre hela månader utan att få se min syster, rört henne eller hört hennes röst? För mig är det ofattbart och mitt liv. Tre hela månader har gått och vi har fortfarande inte fått något svar om vad som hände våran älskade Malin.

För att byta ämne och för att bli lite varm i hjärtat slänger jag upp en så söt bild på speciellt Anton men också Helga. Jag och Daniel har bott här hos dom hela veckan medan dom åket skidor. Imorgon flyttar vi hem igen och på fredag natt åker vi till Skavsta och sen till ENGLAND :)


Färjestad

Publicerat: 2012-03-12 / 21:48:41 | Kategori: Allmänt


7e mars 2012 -

Publicerat: 2012-03-07 / 10:46:04 | Kategori: Allmänt

Gick upp 7:30 imorse och tog en lång promenad med mina favorittjejer. Nu är det snart dags för jobb igen.


Trevlig kväll

Publicerat: 2012-03-04 / 00:55:47 | Kategori: Allmänt

Hej hej, ska bara skriva några rader. Har haft en trevlig kväll med Malin H och Krille med mello och olika spel. I "Med andra ord" körde vi tjejerna mot killarna och tjejerna vann såklart, men vi fuskade tydligen enligt killarna ;)

Nu ska vi krypa ner i sängen och sova, imorgon ska nog jag och mamma åka till Örebro en liten sväng :) puss <3

PS. Måste bara visa den här bilden jag tog förut. Mamma skalade räkor och Pixie var VÄLDIGT närgången och väldigt sugen. Självklart fick hon några stycken. Även djuren måste få lördagsgodis.


Första mars 2012 - upp och ner

Publicerat: 2012-03-01 / 11:21:15 | Kategori: Allmänt

Hej! Eftersom mitt liv går upp och ner och hit och dit så får även bloggen göra det. Vissa dagar går det lite lättare än dom andra dagarna som går sämre. Jag tror nu i alla fall att jag förstått att våran Malin inte kommer tillbaka, att vi får hälsa på henne vid hennes grav istället för i hennes fina lägenhet.

Vi är äntligen klara med Malins gravsten. Det tog oss tid att välja allt som ska väljas så nu väntar vi bara på att den ska bli klar. Jag har bara besökt Malins grav två gånger sedan urnnedsättningen, just för att det inte känns som en grav just nu. Jag tror att det blir "lättare" när allt är klart, när man kan läsa Malins namn (Malins egna handstil) datum och orden. Jag hoppas det blir lättare då.

Något som gör min vardag lättare är ju såklart speciellt Daniel men jag har fått en ny stor kärlek - Aragon. Vi gör stora framsteg och det gör mig så glad. Jag kommer faktiskt precis från stallet. Vi red på gärdet och det gick kanon. :) förstår inte hur jag klarat mig utan stall och hästar i nästan två år?! Nä, nu får jag sluta skriva om min kärlek till Aragon ifall Daniel går in och läser det här, då kanske han blir sotis! ;)

Vi hörs snart igen, jag ska visa er en sak. Och förhoppningsvis få tipsa er om detta. Japp, en produkt! :)

Over and out, puss på er alla fina!RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus