Älskar, älskar inte.

Publicerat: 2012-08-28 / 13:02:00 | Kategori: Allmänt
Hej! Tänkte berätta varför jag inte skriver så mycket inlägg längre, och det är för att mitt liv är kaos. Med allt.. Jag och min kära bröt med varandra, ångrade oss, bröt igen osv. Vill inte gå in mer på hur det är och hur vi kommer fortsätta just nu tills jag/vi fått ordning på saker. Det är inte bara mellan mig och D som det är kaos utan hela mitt liv är upp och ner och jag kan inte riktig göra någonting åt det... :( Tills vidare lämnar jag kärlekslivet utanför bloggen. Over and out!♥
 

Flowers

Publicerat: 2012-08-28 / 10:14:00 | Kategori: Nikon D3100
Jag gillar mammas blommor. ;) I mitt rum har jag bara en liten. Jag brukar ha död på blommor ganska fort tyvärr. Något jag måste lära mig att ta hand om - blommor :)
 
 
 
 

Stall Torpa

Publicerat: 2012-08-27 / 18:34:40 | Kategori: Nikon D3100
 
 
 
 
 
 

Thea & Tilda 20120826

Publicerat: 2012-08-26 / 13:06:04 | Kategori: Allmänt
Jag tog lite bilder (ganska många bilder) på hundarna imorse :)
 
 
 
 
 
Jag har en liten känsla av att ni kommer få se mycket bilder framöver :)
 

Ida tar fart, laddar, hoppar & landar

Publicerat: 2012-08-25 / 23:45:56 | Kategori: Allmänt
Haha :D :D :D
 

Nikon D3100

Publicerat: 2012-08-25 / 23:17:46 | Kategori: Allmänt
Hallå! Idag har jag fått en väldigt tidig julklapp, (vi ska nog inte fira jul i år med julgran, paket, mat och allt som hör julen till) pappa fick ett ryck så vi var i väg till Media Markt och köpte en systemkamera till mig :) Lycklig tjej! Så Ida kom hit i eftermiddags så vi har försökt lära oss plus att vi myst framför film - The Last Song♥
 
Bjussar på lite bilder från kameran. Jag håller såklart fortfarande på att lära mig, hela tiden. Det är en Nikon D3100, tror jag den heter ;)
 

Min vackra syster

Publicerat: 2012-08-24 / 17:12:31 | Kategori: Allmänt
Min vackra syster som gick bort i december 2011 ;( Det går inte en dag då det inte värker i hjärtat av sorg och saknad♥
 
Som en ängel liggandes i gräset
 
 
 

Nattinlägg

Publicerat: 2012-08-19 / 02:05:22 | Kategori: Allmänt

Ligger och kollar på Disney Channel, vilka skit program det går ibland. Säger hon som är 21 år... Nu ska jag försöka sova, teven slår av sig om en minut. Godnatt!


17e augusti 2012 - Snabba Cash 2

Publicerat: 2012-08-17 / 17:16:32 | Kategori: Allmänt
Om en timme kommer Emma & Julia och hämtar upp mig så åker vi till Mariestad för att se Snabba Cash 2 :) Att få en dos av Joel Kinnaman en fredagkväll är inte helt fel ;)
 
 

15e augusti 2012 - skönsång

Publicerat: 2012-08-15 / 16:13:56 | Kategori: videor

Måste fördriva tiden på något sätt och få något annat att tänka på. Undrar om Thea hoppar på mig för att det är så jäkla bra eller för att det suger? Vad tror ni?


Här ska det vara en meningslös rubrik

Publicerat: 2012-08-15 / 00:06:50 | Kategori: Allmänt

Kan inte sova.. Ligger och funderar fram och tillbaka.. Fan!!!


13e augusti 2012 - förvirrad

Publicerat: 2012-08-13 / 22:00:08 | Kategori: Allmänt
Allt händer på samma gång.. Först dör min syster, sen ramlar jag av hästen och får en ryggskada och nu det här. ;( Känner att jag vill lägga mig i sängen och somna och vakna upp när livet har rättat sig till. Mitt hjärta skriker nej samtidigt som det inte orkar mer. Kan inte någon bara berätta för mig vad och hur jag ska göra?! :(
 

10e augusti 2012 - ridolyckan

Publicerat: 2012-08-10 / 12:19:55 | Kategori: Allmänt
Hej! Idag har jag ont och har sjukt tråkigt! Vad fan ska jag hitta på eller? Någon som vill komma och snacka lite skit? Hoppas Jonna och Oskar kommer en sväng på lördag så Daniels hjärna får vila från mitt tjat. Vi har inte setts på hela veckan ungefär så jag har bara pratat med mamma, pappa och grannarna typ. Gaah!!! ;(
 
Jag läste min egna blogg när jag läst alla andras bloggar för att få tiden att rulla lite och då upptäckte jag att allt varit väldigt luddigt om vad som hände mig. Så jag ska berätta nu: Jag red ridlektion för Överlien på banan här i Gullspång och vi skulle hoppa lite unghästövningar och allt började mycket bra. Aragon bjöd väldigt bra på hindrena, nästan för bra så vi tog ut vattenmattan och Aragon hoppar fem meter över hindret som kanske låg på 70-75 cm och när han landade snubblade han till och höll på att gå omkull, så jag voltade av och landade på rygg och bäcken och även lite på huvudet (jag landar nästan lite på sidan) och jag minns att det gjorde så jävla ont så jag trodde faktiskt att jag aldrig mer skulle kunna gå.. Alla springer fram och mamma får komma och jag tar min in i baksätet på bilen och lägger mig där så körs jag hem och hämtades av ambulansen här hemma. På sjukhuset röngtades jag och den läkren jag hade då hittade ingenting så jag fick åka hem med en fruktansvärd smärta. På eftermiddagen efter blev jag uppringd av samma läkare som då talade om att han funnit en spricka på min sista bröstkorgskota och att detta skulle läkas av sig självt, jag blev ordinerad vila 14 dagar och sedan ny röngten. I måndags var jag iväg igen och vi fick en chock jag och mamma. Det är mycket värre än vad vi trott med min rygg och jag får absolut inte anstränga mig, inte lyfta, böja mig eller sitta ner för mycket. Jag måste gå extremt rak för "kutar" jag trycker jag på sprickan hela tiden. Jag är nu sjukskriven tre månader och får inte sitta upp på hästryggen på minst fyra - fem månader. Skadan kan ta upp till sex månader innan det läket helt. ;( Så just nu är jag i stillhet hemma med flera promenader per dag men jag är sjukt uttråkad så läs min blogg för den kommer uppdateras mycket nu i höst!
 
Jag rider inte alltid med säkerhetsvästen (har den mest i skogen och i hoppning) och jag är sjukt GLAD att jag hade på mig västen. Hur illa hade jag inte annars gjort min rygg?

Fit me!

Publicerat: 2012-08-09 / 20:39:00 | Kategori:
Nu var det väldigt länge sedan jag tipsade om saker här i bloggen. Kanske kan bero på att jag knappt bloggat någonting alls från datorn. Hur som haver.. Jag ska tipsa er om Maybelline´s fit me serie, dock har jag inte provat concelealer i denna serie utan kör fortfarande på min från Make up store. Men fondationen, pudret och rogen är något ni ska prova nästa gång. Hur grym som helst. Det som sägs i reklamen är sant! :)
 
Även mascaran som visas på bilden nedanför är grym! Jag har redan långa ögonfransar men med den här mascaran får jag riktigt långa. Nästan så långa så fransarna slår emot glasögonen när jag har dom på mig. ;)
 
Fråga om hjälp med nyanserna om du är osäker, finns så himla många.

9e augusti 2012 - kollage

Publicerat: 2012-08-09 / 17:21:15 | Kategori: Allmänt
Bjuder er på ett litet kollage idag. Har så tråkigt! Hur ska jag klara tre månader i stillhet? :s

Fynadat på Style by Tyra

Publicerat: 2012-08-08 / 21:14:04 | Kategori: Allmänt
 
 
Jag kunde inte låta bli Style By Tyras sommarrea. Jag har länge kollat på dessa örhängen men jag har tyck att 149 kronor varit för mycket men idag när jag klickade mig in av misstag såg jag att dom endast kostade 25 kronor så då var jag bara tvungen att slå tilll! :) Jag köpte även diademet för samma pris, tyckte det var riktigt fint. :) Jag skulle kunnat göra slut på många många hundralappar på sommarrean men eftersom jag är sjukskriven nu måste jag hålla i mina få kronor. Unnade mig dock detta för att jag låtit bli godiset i över två veckor och för att trösta mig själv i allt elände. ;)
 
Nu ska jag kolla på Hart of Dixie eftersom jag missade det igår när vi var i Stockholm. Berättar om resan imorgon. :cool:

8e augusti 2012 - kaos

Publicerat: 2012-08-08 / 13:37:51 | Kategori: Allmänt
Som ni kan se så är det kaos på min blogg just nu. Jag skulle byta typsnitt och så försvann hela designen. Men jag ska ju vila och promenera i tre månader (inte bitter alls) så jag ska försöka ordna till något fint. :)
 
Bilden är tagen på båten mellan Kungshamn - Smögen.

6e augusti 2012 - Ledsen :(

Publicerat: 2012-08-06 / 22:22:11 | Kategori: Allmänt

.... Hela min värld vändes upp och ner när jag hade ställt frågan till doktorn, den där frågan jag varit så nervös för. "När får jag börja rida?" ja, eftersom ni precis läste att hela världen vändes upp och ner så förstår ni nog att jag inte åkte från sjukhuset och hem för att ta på mig ridkläderna utan jag får vänta minst fyra till fem månader. Jag får alltså inte rida först nästa år. Direkt när jag och mamma kom till bilen började jag stor gråta eftersom ridningen varit mitt stora intresse och även min stora kärlek som hjälpt mig genom mycket, inte minst genom min sorg efter Malin. Jag får heller inte jobba. Inte sitta för mycket. Inte lyfta någonting, alltså inte ens en liter mjölk... Men det positiva är att jag får promenera, mer än gärna både med och utan stavar, helst flera gånger om dagen. Jag får heller inte jobba så jag är sjukskriven tre månader, alltså typ till Oktober.. Men som sagt, min glädje slocknade ungefär kl två idag. Känns inte som att jag kommer bli hel först jag får sätta mig upp på Aragon igen. Som tur är kommer förmodligen Julia att rida honom lite smått för att han ska hållas igång så gott som det går. Tackar han där uppe för att just Julia vill göra detta - tack Julia


5e augusti 2012

Publicerat: 2012-08-05 / 14:59:45 | Kategori: Allmänt

Hej hej! Kvällen igår var mycket rolig och trevlig! Fick ta det lite lugnt för fick jätte ont i ryggen, typiskt! Men jag hade det kul ändå. Just nu ligger jag under en filt och kollar på OS hoppningen. Ska försöka få ut mitt lata arsle på en promenad i eftermiddag.


4e augusti 2012 - förkyld & bilfest

Publicerat: 2012-08-04 / 13:29:10 | Kategori: Allmänt
Hallåhej!
 
Sitter vid datorn och kollar på OS - hästhoppningen såklart. Kommer vara bänkad nu igen så mycket som jag kan. På måndag är det röngten och läkarbesök på KSS som gäller, hoppas det läker som det ska. Och på tisdag är det den årliga resan till våran vackra huvudstad. Vi skulle åkt i juli egentligen men eftersom jag ramlade av och skadade mig sköt vi fram resan så jag skulle få mer tid på mig att läka.
 
Ikväll är det bilfesten. Är förkyld till tusen men ska verkligen försöka vara smart även fast jag är onykter.(med kläder menar jag ;) ) Ska festa med Julia igen, så kul! Och så kommer även Jonna och Oskar hit för att svänga sina lurviga tillsammans med oss.
 
Nu ska jag kolla lite till på hoppningen och äta upp min banan innan jag ska laga mat, duscha, fixa hår och smink. Vi hörs när vi hörs, ha det awesome! <3
 

2e augusti 2012

Publicerat: 2012-08-02 / 22:15:53 | Kategori: Allmänt

Hej, jag lever och kan gå lite smått igen.RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus