"Det är komplicerat"

Publicerat: 2011-05-27 / 18:29:28 | Kategori: Allmänt
Har en riktig jävla skit dag. Håller på att förlora det som är mest älskat just nu. Och det är svin jobbigt. Att inte veta vad som komma skall. Bra är det i alla fall inte. Men jag hoppas så förbenat mycket att vi kan lösa alla våra problem för jag älskar verkligen dig.

Ida är på väg hit och vi går nog över till grannhuset så fort min flicka är här. Där tillbringar vi kvällen och natten tillsammans med en vodkaflaska. Just det, håll hårt i dom ni älskar. Ni vet aldrig när dom försvinner! Over and out!


Nytt armband

Publicerat: 2011-05-26 / 21:00:07 | Kategori:
Ännu ett nytt smycke till min lilla samling. Ett armband med lås och en svart berlock. Stenarna har olika former och storlekar, dom skimrar i svart. Vad tycker Ni?:-)Långt halsband

Publicerat: 2011-05-23 / 11:47:36 | Kategori:
Bild på ett nytt smycke som jag själv gjort. Måste även tillägga att Daniel var så duktig och hjälpte mig. Gjorde detta i lördags till Annelie.Långt halsband med kedja, ringar och två berlocker.


Helt död!

Publicerat: 2011-05-19 / 13:15:33 | Kategori: Allmänt
Tjeeena!!!

Idag gick jag upp vid halv tio, åt frukost och gav hundarna mat innan jag tog en promenad med dom. Sen direkt när jag kom hem drog jag upp till gymmet och körde stenhårt i nästan en timme så nu sitter jag här helt sluuut!!! Vi skulle egentligen haft mys med lite folk här ikväll men Jonna var så förkyld och jag ska ju på fest på lördag (vill inte bli sjuk!!!) så vi ska ses imorgon om hon mår bättre då. Ida kommer iallafall hit och gör mig sällskap imöra (Daniel är till Sthlm och päronen kommer inte först sena kvällen) så vi ska leka hela långa dagen! Laga massa mat och mysa.♥

Håller på att ladda ner senaste avsnittet av OTH, hoppas på bra kvalité!!! Nä, nu måste jag duscha och göra mig fräsch innan älsklingen kommer hem. Idag bjuder jag på spagetti & köttfärssås och ikväll blir det tacos:-)


Hahah, har helt glömt bort att visa er den här bilden! Den är från påskaftonsnatt när jag & Daniel hjälpt hem Biggan. Haha, skrattade så jag vek mig åt dom två!!!:-)

2011-05-18

Publicerat: 2011-05-18 / 12:53:24 | Kategori: Allmänt
Hej, ber om ursäkt för att bloggen uppdateras så sällan men det är sommartider och jag gör annat än att sitta vid datorn. Jag ska försöka bättra mig men jag lovar absolut ingenting, hihi.

Vad har hänt sen sist då? Jo, i lördags skulle jag, Ida & Samos till DJ på förfest för att sedan dra till Olstorp men på lördag förmiddag bestämde jag och Samos att vi skulle skita i det och ta det lugnt en helg istället (30 års fest på lördag) så vi åkte till hans brorsa Tommy och käkade pizza, spelade Kinect Sports, kollade på speedway GP och Eurovision- Heja Saade som kom trea. Bästa placering sen 1999 eller vad sa dom? Nu kanske svenska folket fattar vad som ska röstas fram till vinnare..

Jag har även varit en tur till Örebro med bästis. Gymmar på som aldrig förr. Och idag sitter jag här själv med hundarna. Mamma & pappa åkte till Danmark imorses så jag och Daniel har huset för oss själva i ett par dagar. Jag ska överaska min älskade man med mat när han kommer från skolan♥


Ida och jag på Statt förra helgen. Grymt bra musik faktiskt. Sällan jag säger det:-)

Helgens utgång- bilder

Publicerat: 2011-05-09 / 21:02:22 | Kategori: Allmänt
Bilder från helgens utgång. Kvällen började bra men slutade tyvärr med en rejäl jävla snefylla.


Tack alla inblandade och tack Statt Mariestad som för en gång bjöd på en grymt bra kväll med grym musik!

Tystnad

Publicerat: 2011-05-03 / 19:49:11 | Kategori: Allmänt

Jag har nog lite att fundera över.RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus