Party 2010

Publicerat: 2010-10-29 / 12:38:44 | Kategori: Allmänt

 

Ja ni, det har varit väldigt mycket party 2010 ser jag när jag kollar igenom mina bilder. Vi söp rätt mycket där ett tag innan studenten, var bakfulla (inte så lite heller) i skolan, fick skit av lärarna och fortsätte festa. Vilka härliga tider. Det fortsätte sen hela sommaren. Var väl mest för att Samos festade och att jag ville vara med, haha! Gud vilken tur att han la in en stöt på mig. Du är underbar. Och det är ni ALLA andra också, mina älskade vänner♥


Mys

Publicerat: 2010-10-28 / 19:18:58 | Kategori: Allmänt
Hellu Bloggen!

Har haft det mysigt i Hassle med min flicka Jonna Skogsberg! Satt i soffan och snackade sönder varandras öron innan vi drog oss in mot staden, där jag köpte tre par trosor och sen käkade vi mycket god pizza! Får sota för det nu känner jag med min kassa mage.. Undra när det ska ge sig?=( Nu ska jag snart tala om för älsklingen att jag är hemma så kanske jag får finbesök om en stund!;D

Mischa Barton

Publicerat: 2010-10-25 / 18:35:59 | Kategori: Allmänt

Vad hände egentligen med Mischa Barton? Jag tycker bilderna talar mycket för sig själva. Att gå från hyllad, vacker skådespelare till en icke omtyckt knarkande skådespelare. Första gången jag såg bilderna trodde jag inte att det var samma människa och att bilderna var omgjorda. Men nu kan man ju läsa överallt om Mischa Bartons skandaler. Ledsamt!

Helvete

Publicerat: 2010-10-25 / 14:45:00 | Kategori: Allmänt
Tror jag tar tillbaka det där om att våga vara glad! Allt vänder sig upp och ner när jag äntligen blir glad så nu ska jag hålla glädjen inom mig för då kanske allt går lite bättre! Jag är så jävla trött på den här skiten nu! Om man ändå kunde packa ihop sitt liv och dra...

Låten hör väl inte hit, men jävligt bra är den! Ska försöka tänka på något positivt en stund här jag ligger i min sjuksäng med ont i magen. Blir nog käk hos älsklingen senare!=))


Girl power?

Publicerat: 2010-10-22 / 23:39:18 | Kategori: Allmänt
God kväll! Det blev en lugn och skön hemma kväll med hemmagjord pizza och Idol. Göttmos att Minnah kom tillbaka. Jay, Minnah, Olle och Elin sopar ju banan med dom andra! Synd bara att tjej på tjej på tjej röstas hem. Alla fjortisar som röstar på grabbarna? Hmm.. Två damer, min mamma och Biggan röstade järnet på Geir när han hängde löst. Dom äldre får väl stötta varandra antar jag, haha!

Nu ska jag snart hoppa i sängen och sova (förhoppningsvis) gott hela natten lång. Vakna upp och må prima och ha en frisk Daniel. Imorgon kväll blir det partaaaay med DJ & Martin. Det kan alltså hända precis vad som helst! Minns inte så värst mycket av mina kvällar med dom två men roligt som helvete har vi! Imorgon ska inte jag hamna under bordet utan imorgon ska jag supa grabbarna grus under bordet. Wish me luck!

Det roliga är att det börjar med att grabbarna slirar tidigt men sen händer något och jag slirar mer. Däckat på Kebabhouse, dansat på bord så att vakterna blivit galna, kissat mitt på gatan (bläää) japp, listan kan göras lång & jävligt rolig! Minns inte ens dom två sista bilderna! Den näst sista, där ser det iallafall ut som att jag & DJ ska rida på oxen? Och på den sista bilden rider jag på Martin eller vadå? Haha!


Jennifer Love Hewitt

Publicerat: 2010-10-22 / 17:55:19 | Kategori: Allmänt

Jennifer Love Hewitt- Amerikansk skådespelare, sångerska och filmproducent

Woooow

Publicerat: 2010-10-22 / 14:16:23 | Kategori: Allmänt
Hellu på er!

Ikväll ska jag göra någonting som inte jag har gjort sen jag var typ 14 år. Jag ska sitta hemma, vara trevlig mot mor och far och kolla på Idol och frossa i chips. Eller så ser planerna ut just nu eftersom mitt gullefjun är magsjuk. Men planerna kan alltid ändras. Jag är öppen för förslag men vore underbart med en sitta-i-soffan-hela-kvällen kväll. Jag håller varenda tumme jag har att jag inte får magsjukan, det är liksom inte så rockigt med det. Dessutom blir man ju helt tom och det tomrummet går ju inte fylla på en vecka typ. Men jag är stolt över mig själv som inte har panik! Lisa Max har kommit långt med sin fobi!:))) Om du läser det här Daniel så krya på dig för jag saknar dig redan♥

Btw så har jag hört på radion och läst överallt att Alice hoppade av Idol. Whoooooot???


Daniel <3

Publicerat: 2010-10-21 / 13:57:08 | Kategori: Allmänt

Daniel är det bästa som har hänt mig och det är så jävla underbart att han är bara min. Det här året har nog varit bland det värsta i hela mitt liv. Jag har förlorat väldigt mycket och jag har fått börja om på nytt om och om igen. Jag började supa skallen av mig och vara ute flera dagar i veckan för att dämpa ångesten. Men sen så träffade jag Daniel. Och han förrändrade hela mitt liv. Visst var jag jäkligt osäker, i flera flera veckor men sen så bestämde jag mig för att våga känna efter. Och det var väl tur det för jag har aldrig varit mer in löööööööve!=))

Jag har bestämt mig för att våga vara glad nu och lita på att livet kommer att ordna sig. Jag orkar inte knalla runt mer på den här jorden och hålla glädjen inom mig endast för att jag är rädd för att allt ska gå käpprätt åt helvete. Det är dags att våga leva igen. Och som det känns nu har jag hittat min prins. Vill aldrig förlora det vi har...

Nutri Color

Publicerat: 2010-10-19 / 14:07:30 | Kategori:
Jag måste bara tipsa er om en inpackning som är super! Har använt den ett bra tag nu och jag gillar den starkt! Använder först och främst schampo och balsam från Tigi Catwalk.

Revlon Professional Nutri Color Creme 1002 White Platinum
:
Nutri Color Creme från Revlon Professional är en 3-i-1 cocktail för färgat hår. Denna inpackning med färgpigment ger nytt liv till färgat hår. Färgat hår har ett extra stort behov av vård om det ska kunna bibehålla ett vackert och intensivt färgresultat. Med färginpackningen Nutri Color Creme kan du snabbt fräscha upp din hårfärg hemma.

Använd i 3 minuter på att vårda ditt hår och du kommer at få ett silkeslent resultat och en hårfärg som återfår sin tidigare styrka och intensitet.

Innehåll: 250 m


Finns att köpa lite här och där. Bland annat på eleven.se och lyko.se och kostar inte alls mycket!

Gossip Girl

Publicerat: 2010-10-19 / 12:35:35 | Kategori: Allmänt
Tjingeling! Jag har för tillfället damp på kanal 5´s webbtv. Hade tänkt att jag skulle kolla på Gossip Girl eftersom jag missade det i söndags men det går inte så jävla bra. Förstår inte varför det inte ens laddar?!

Idag är det grått, kallt och regningt ute så jag hoppas bara att dagen rullar på fort som satan så att min kära pojkvän slutar gräva åt vindkraftverken och leker med mig istället!:)) Vilken underbar känsla det är, när man får den personen man vill ha. Och eftersom jag älskar att sova bredvid min pojke så ska jag nog försöka sova där inatt♥

Förresten, allt var kanoners kanon med Basse! Som nu mera stavar med z för att vara mer grabbig. Han verkar stencool där uppe i Mora och han hade en ny bästa kompis. Fina sandhagar, tre stora ridbanor, ett gigantiskt ridhus, ett stort fint stall, fina ridvägar och en familj som tar riktigt bra hand om honom! Jag tror helt bestämt att min ex-pojke inte kunde få det så mycket bättre! Känns otroligt lugnande och skönt!
Awesome

Publicerat: 2010-10-15 / 14:59:51 | Kategori: Allmänt
Jag kom precis på att jag inte har lagt upp några bilder från våran "supa alla bekymmer ur världen- utgång" än.. Kvällen var kanon. Dagen efter var mindre bra. Vaknar upp av att pojken flinar och påstår att jag har jordens fetaste blåklocka, sen startar inte min dator och sen slocknade en lampa pang poff. Men allt det är löst nu och vi söp problmen ur världen. Iallafall för en kanoners bra afton som först bjöd på tacos och förfest hemma hos mig och sen utgång på Mastis i Kristinehamn. Såg på facebook några dagar senare att jag lurade i en gammal klasskamrat att Kristinehamn var en ö... Hon gick inte på det.


Avslutar med kvällens fulaste bild. Minns knappt detta framträdande.


Livslång vänskap?

Publicerat: 2010-10-14 / 11:32:45 | Kategori: Allmänt
Hallååååååååååj!

Är hemma en sväng medans vi väntar på att spacklet ska torka. Vi ska lägga en matta i en lägenhet där en familj, icke svenskar, har bott och var det min kåk dom hyrde av så skulle hela den familjen kastas ut med huvudet före! Fy i helvetes fan vad det ser ut! Sönderslagna skåp och klottrade väggar! Nu säger jag ABSOLUT INTE att alla utlänningar håller på så här!

Vad tror ni läsare om livslång vänskap? Tror ni att den finns? Kan man vara bästa, bästa, bästa kompis med en människa i hela livet? Livslång kärlek, det tror jag faktiskt finns. Jag tycker mina päron visar det tydligt (dom flyttade ihop när min mamma bara var 17 år) men livslång vänskap har jag verkligen börjat tvivla på. Okej, man kan göra det misstaget en gång i livet. Jag har gjort "det" misstaget en gång, och jag kommer ALDRIG göra om det igen. Men, alla är inte lika. Tur det men..


Jag saknar....

Publicerat: 2010-10-13 / 15:14:25 | Kategori: Allmänt
Saknaden är enormt stor. Det går inte en enda dag utan att jag saknar allt som jag en gång hade. Jag saknar att åka till stallet. Kliva in genom dörren, känna lukten, se omgivningen. Höra hästarna från hagen. Jag saknar gnägget från hästen när jag kliver in i hagen. Jag saknar att sitta på hästens rygg. Känna hur jag får flera hundra kilo att göra som jag vill. Jag saknar alla sena kvällsträningar i Långerud där vi arbetade både hoppning och dressyr. Jag saknar pirret i magen då jag vänder upp mot ett hinder på 1.30 cm. Jag saknar hur jag kände att vi var ett team. Hur båda taggade till, hur han exploderade dom sista sprången. Jag saknar tävlingarna, dagarna innan, träningarna innan. Jag saknar nervositeten, jag saknar att memorera en bana och räkna ut dom snabbaste vägarna. Jag saknar alla mysiga ridturer i skogen. Jag saknar alla fartfylda ridturer i skogen. Jag saknar allt bus. Allt arbete, allt slit. Jag saknar allt. Jag saknar hästar och precis allt som hör till. Jag älskar det. Jag är lycklig på hästryggen!

På lördag sätter vi oss i bilen och åker cirka 35 mil uppåt i landet. Mot Dalarna (Mora) och min saknade, älskade, bästa kille Basse bus. Saknar honom och allt som hör till så det gör ont i hela kroppen. Jag kommer aldrig hitta en pojke som honom. (Förlåt Daniel men du kan inte ens konkurera, hahah!)


Lindegaard's Baltza- Det går inte en enda dag, då jag inte saknar allt det vi hade.

Tyra Banks

Publicerat: 2010-10-12 / 22:09:20 | Kategori: Allmänt
Ursäkta den dåliga fantasin som jag har just nu. Men jag tycker verkligen att Tyra Banks kan vara jordens vackraste varelse. Hon är otroligt vacker.Sorry sorry!

Publicerat: 2010-10-12 / 13:06:00 | Kategori: Allmänt
Hej och förlåt! Nu har bloggen legat på is i många dagar. Jag fick med mig min man till Skövde i onsdags och där sprang vi i varenda affär som hade datorer men jag hittade ingen. Men sen gick vi in på Onoff och där hittade jag en Asus. Sen så installerade Samos den och laddade hem lite program och sen så har den legat på mitt bord. Haha! Men nu ska jag snart ta tag i det. Lägga över alla bilder från den gamla datorn och lite sånt.

Idag ska jag ha Mary Kay party, wooohoo! Haha, noot! Amen jodå, det ska noh bli trevligt. Får ju träffa min favvo Ida igen! Nu ska jag käka och sen gå med hundarna så ska jag och Ida busa och baka kladdkaka sen!=))


Tyra Banks- Kan vara jordens vackraste...

 


Fuck!!!

Publicerat: 2010-10-03 / 22:33:00 | Kategori: Allmänt

Det verkar som att min kära dator inte klarade av att förfesta med oss. Den är helt död så jag har lite panik. Okej, mycket panik! Jag gråter sönder om alla bilder försvinner. Bilderna på Tess & Basse. Djur som ALDRIG kommer tillbaka. Ska åka till Patrik på tisdag så ska han kolla på den åt mig. KÄRE GODE GUD, gör så den fungerar!!! Btw, så har jag världens blåklocka också. Vet inte riktigt hur jag fick den. Skallad blev jag & blå/lila/svart är jag runt vänster öga! Samos har flinat sönder sin egna mun idag åt min fina klocka. Men jag är söt ändå!;)


Nu kör vi

Publicerat: 2010-10-02 / 20:32:26 | Kategori: Allmänt
SKÅÅÅÅL! IKVÄLL DRÄNKER VI ALLA VÅRA PROBLEM I REJÄLT MYCKET SPRIT! ETT FLAK CIDER ÄR FRAMME, 3 LITER VODKA OCH HEMMAGJORD LAKRIS-SHOT! NU JÄVLAR KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR VI ÄLSKADE BRUDAR!!!♥♥♥


Idiotiskt att "leka" bort det

Publicerat: 2010-10-01 / 23:39:34 | Kategori: Allmänt
Sitter och pratar med älskade Jonna Skogsberg och våran egna Dj- pojke. Och jag skrev till honom och frågade varför vissa killar prioriterar sprit, nöjen och kompisar framför sin flickvän mer. Och jag fick det här svaret: "problemet är ju egentligen att inga killar har lekt färdigt, kanske låter lite töntigt! Men vissa värdesätter ju inte förhållandet lika högt och verkar inte förstå hur man ska hantera det. Tjejen måste få känna sig speciell, älskad, och värdefull. Idiotiskt att "leka" bort det"

Tjejer och killar. Rör inte den här grabben för han är min och Jonnas! Tänk på det ibland, ni killar som dissar tjejen gång på gång och inte bryr sig mer än när inget annat är serverat.

Lycklig?

Publicerat: 2010-10-01 / 21:48:48 | Kategori: Allmänt
Sitter och funderar på om jag någonsin kommer att komma härifrån. Jag måste härifrån om jag ska kunna börja leva. Jag är så trött på allt och alla och allt som livet erbjuder, för tillfället. Jag VET att jag ALDRIG kommer hamna överst på din lista och betyda mer än det andra och jag vet bara inte hur jävla länge jag ska stå ut... Jag vill inte nöja mig med att vara tvåa.

Att som 19 åring sitta och fundera på om man är lycklig eller inte känns inte riktigt rätt. Livet borde leka. Det finns bra dagar och det finns dåliga dagar. Men dom dåliga har tagit över mer och mer.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus