Tandställning som vuxen

Publicerat: 2013-05-13 / 21:11:54 | Kategori: Vuxen med tandställning
Som några av er vet valde jag för bara ett litet tag sedan att sätta in tandställning. Just för att jag hatar mina sneda och krokiga tänder och för att jag alltid drömt om ett snyggt leende med raka, jämna och vita tänder. Och det ska jag få. Tänder ska dras ut och tänder ska slipas ner och byggas på så det blir ett Hollywoodsmile. :)
 
Hur som haver. Det har varit hundra gånger jobbigare än vad jag kunde ana. Det skaver, värker och allt är jobbigt att äta. Men kolla på bilderna här under och se vilket resultat jag redan fått efter bara ett litet tag.
 
En rädd Lisa som precis fått räls på nedre tandraden.
 
 
Huggtänderna i gommen är VÄRRE än VÄRST! Nu har jag räls både uppe och nere. Kolla nästa bild och se resultatet jag blev så glad av att se.
 
Och det här resultatet har blivit på en kort tid. Jag tror jag kommer bli GRYMT nöjd och att pinan med att vara vuxen med tandställning kommer vara värt varenda minut. Jag kommer göra en ny kategori för jag kommer fan dokumentera mina tänders framgång väl. ;)

Kommentarer
Åsa | 2013-05-22 / 08:48:07 |

Jag är också vuxen och håller på att skaffa tandställning. Har du samma metallräls i överkäken som du har underkäken? Hur gammal är du och var bor du? Svara gärna via mail


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus