22e april 2013

Publicerat: 2013-04-22 / 19:02:35 | Kategori: Allmänt
Hej!
 
Jag har lite svårt att komma vidare med bloggen när jag skrev ett sådant inlägg jag skrev sist. Jag befinner mig på samma plats som när jag postade det inlägget.. Jag fick en klok kommentar från en tjej, att vi kanske inte sörjer för att vi vill vara starka. Och när jag tänker efter så är det kanske så.
 
Men nu vill jag lämna det ämnet. Även fast tårarna är nära för jämnan nu för tiden och att Malin är i mina tankar mer än någonsin så sätter vi punkt där. Tills nästa gång jag känner för att skriva av mig.
 
Annars då? Hur leker livet? Förra veckan började jag på ICA och förut ringde dom och ville jag skulle jobba lite i veckan nu då många är sjuka. Precis som jag :( men jag har vilat idag och imorgon är det bara att proppa i sig alvedon och ha fickan full med halstabletter och nässpray.
 
Jag trodde aldrig att jag skulle trivas på ICA och tycka det var roligt men jag tycker, än så länge, att det är hur kul som helst! Man får träffa nya människor och prata "lagom mycket". :) Kanske precis vad jag behöver? Hur som haver ska jag jobba där i sommar och även lite strödagar. Jag hoppas ni blir sjuka så jag får jobba extra mycket ;) mohaha!
 
Nu ska jag återgå till ryggläge med massa näsdukar, datorn på magen och de allra sista avsnitten av One Tree Hill. Håll tummarna för att jag blir FRISK över natten.
 

Kommentarer
Maddiie | 2013-04-22 / 22:06:46 | http://maddiie.blogg.se

Krya på dig och hoppas du får en fin arbetsdag i morrn :)

Wiilow [Foto Tankar Känslor] | 2013-04-26 / 22:43:08 | http://wiilow.blogg.se

fin du är.
Vad härligt att du trivs på ica. Ta hand om dig.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus