Finns ingen rubrik

Publicerat: 2012-09-10 / 19:11:00 | Kategori: Allmänt
Nu är det snart tio månader sedan vår Malin somnade in hemma i lägenheten, 25 år gammal. Läker tiden alla sår den här gången? Nej det gör det inte. Men på något sätt lär vi oss att leva med sorgen och saknaden. För mig känns livet orättvist. Varför dör så unga människor? Varför Malin?
 
Jag har fortfarande svårt att prata om det, se på kort och prata om Malin som person. Det är jobbigt att duka bordet åt tre istället för åt fyra. Det är svårt att gå förbi hennes lägenhet.
 
Jag försöker att besöka hennes grav. Helst ensam. När jag väl kommer dit har jag svårt att gå därifrån för det är så mycket saker som jag vill berätta för henne. Tala om för henne. Men den chansen kommer jag kanske aldrig mer få. Min ångest är enorm. Varför sa jag inte oftare hur fin och hur mycket hon betydde för mig? Hon betyder fortfarande allt för mig, fast vi inte är på samma plats.
 
Och så den här ilskan jag har inom mig. Om alla ryckten som gick innan vi ens visste vad som hände med Malin. Om blod i hela lägenheten, överdos och att hon hängt sig. Jag blir så arg när jag tänker tillbaka. Hur kan människor sprida ryckten när en ung människa avlidigt? Och alla ni som sa "Såklart Malin tog livet av sig" och till er som nästan skrev på Facebook och bloggar att ni visste att Malin begått självmord? Hur tänkte ni? Bara för att Malin var psykisktsjuk skulle hon aldrig göra det. Inte mot oss. Ni borde skämmas.
 
Min enda syster, mitt enda syskon tog inte livet av sig. Hennes organ slutade fungera och hon somnade in natten till den 14 december. Jag vet att jag försvarar Malin, men det är jag skyldig henne!
 
Stort tack till er alla som funnits där för oss, stöttas oss och låtit oss gråta i er famn. ♥♥♥
 

Kommentarer
Ida | 2012-09-10 / 21:15:34 |

<3

Ida | 2012-09-10 / 21:15:40 |

<3

Emelie Bohlin♥ | 2012-09-10 / 21:27:07 | http://emzaan.myshowroom.se

beklagar verkligen , de är jätte jobbigt att förlora någon som står en så nära :(<3

Nathalie | 2012-09-11 / 07:24:32 |

<3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus