10e augusti 2012 - ridolyckan

Publicerat: 2012-08-10 / 12:19:55 | Kategori: Allmänt
Hej! Idag har jag ont och har sjukt tråkigt! Vad fan ska jag hitta på eller? Någon som vill komma och snacka lite skit? Hoppas Jonna och Oskar kommer en sväng på lördag så Daniels hjärna får vila från mitt tjat. Vi har inte setts på hela veckan ungefär så jag har bara pratat med mamma, pappa och grannarna typ. Gaah!!! ;(
 
Jag läste min egna blogg när jag läst alla andras bloggar för att få tiden att rulla lite och då upptäckte jag att allt varit väldigt luddigt om vad som hände mig. Så jag ska berätta nu: Jag red ridlektion för Överlien på banan här i Gullspång och vi skulle hoppa lite unghästövningar och allt började mycket bra. Aragon bjöd väldigt bra på hindrena, nästan för bra så vi tog ut vattenmattan och Aragon hoppar fem meter över hindret som kanske låg på 70-75 cm och när han landade snubblade han till och höll på att gå omkull, så jag voltade av och landade på rygg och bäcken och även lite på huvudet (jag landar nästan lite på sidan) och jag minns att det gjorde så jävla ont så jag trodde faktiskt att jag aldrig mer skulle kunna gå.. Alla springer fram och mamma får komma och jag tar min in i baksätet på bilen och lägger mig där så körs jag hem och hämtades av ambulansen här hemma. På sjukhuset röngtades jag och den läkren jag hade då hittade ingenting så jag fick åka hem med en fruktansvärd smärta. På eftermiddagen efter blev jag uppringd av samma läkare som då talade om att han funnit en spricka på min sista bröstkorgskota och att detta skulle läkas av sig självt, jag blev ordinerad vila 14 dagar och sedan ny röngten. I måndags var jag iväg igen och vi fick en chock jag och mamma. Det är mycket värre än vad vi trott med min rygg och jag får absolut inte anstränga mig, inte lyfta, böja mig eller sitta ner för mycket. Jag måste gå extremt rak för "kutar" jag trycker jag på sprickan hela tiden. Jag är nu sjukskriven tre månader och får inte sitta upp på hästryggen på minst fyra - fem månader. Skadan kan ta upp till sex månader innan det läket helt. ;( Så just nu är jag i stillhet hemma med flera promenader per dag men jag är sjukt uttråkad så läs min blogg för den kommer uppdateras mycket nu i höst!
 
Jag rider inte alltid med säkerhetsvästen (har den mest i skogen och i hoppning) och jag är sjukt GLAD att jag hade på mig västen. Hur illa hade jag inte annars gjort min rygg?

Kommentarer
Nathalie | 2012-08-12 / 17:37:54 |

Till Davids lägenhet i Töreboda. Aw tack :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus